Update maatregelen COVID-19

Vanuit het RIVM hebben wij groen licht gekregen, we mogen langzaam consulten op de locaties weer opstarten.

Als zorgprofessionals willen wij de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen en houden we ons, aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In elk gezondheidscentrum zal het weer een beetje anders geregeld zijn. De maatregelen die wij hanteren rond hygiëne en gedrag kunt u hier teruglezen.

Naast het bezoek aan de locatie, blijft er nog steeds de mogelijkheid om te (beeld)bellen. Samen bekijken we wat in uw situatie het beste past. Cliënten die al een afspraak hebben staan krijgen persoonlijk bericht.

Mocht u voor het eerst een afspraak bij ons willen maken, dan kan dat uiteraard. U kunt ons hiervoor bellen of mailen. Wij zijn er voor al uw voedingsvragen dus schroom niet om contact te zoeken!

Leave a Reply